Yleiset ehdot

Hinnat

Hinnat ovat euroissa sisältäen ALV:n 24 %.

Emme peri mitään veloitusta laskusta tai korttimaksusta.

Tilaus

Tilatessasi verkkokaupan kautta lähetämme tilausvahvistuksen automaattisesti.

Siinä tapauksessa että tilaaja on alle 18 vuotta tulee saada vanhemman hyväksyntä ennen kuin kauppa toteutuu. Tilaus jota tehdään toisen henkilön nimeen ilman tämän hyväksyntää tai sellaisella tavalla että valmispiippu-123.com kärsii taloudellista vahinkoa, ilmoitetaan poliisille.

Maksu

Myynti verkkokaupan kautta. Käytämme Aydenin maksujärjestelmää varmalla salauksella pankkisalauksen tapaan, tämä mahdollistaa maksun Visa ja MasterCard korteilla tai pankkimaksulla tai PayPalia käyttäen. Tilitietojasi lähetetään suoraan pankkiisi eikä niitä voi ulkopuolinen saada haltuunsa. Myynti debit-/luottokortilla maksettaessa nämä ehdot tulevat voimaan heti kun korttimaksu on hyväksytty. Mitään lisämaksua ei tule korttimaksusta. Ayden täyttää PCI-DSS määrittelyt ja sillä on korkein PCI-sertifiointi taso 1.

Rahti

Tuotteet toimitetaan verkkokaupan Suomen varastosta, ostokset toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen. 

Toimituskulut 15 € / lähetys sisältäen ALV. 

Toimitusaika

Toimitusaika on 2 - 5 vrk maksutavasta riippuen.

Kuljetusvauriot

Valmispiippu-123.com vastaa toimituksesta asiakkaalle. Tämä vastuu kattaa kuljetuksen aikana tapahtuneesta tuotteen vauriosta tai tuotteen toimitushäiröstä. 

Huomioi seuraavat seikat vastaanottaessasi toimitusta:

Tavaran saatuaan asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa viipymättä, että toimitettu määrä vastaa sovittua ja että tavara ja pakkaus on virheetön. Mikäli tavarassa tai lähetyksessä on virhe, tulee asiakkaan vaatia rahtikirjaan merkintä vahingosta ja ilmoittaa Valmispiippu-123 verkkokauppaan viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 8 arkipäivän kuluessa toimituksesta.

Piilossa olevat kuljetusvauriot ilmoitetaan asiakaspalveluun viipymättä kuitenkin 7 päivän sisällä vastaanototsta, tarkoittaen kuljetusvaurioita joita ei voinut todeta tuotteen vastaanottovaiheessa. Tee tämän lähettämällä sähköposti : info@valmispiippu-123.com tai soittamalla numeroon 040 6855 598.

Valmispiippu-123.com ei vastaa sellaisesta vauriosta tai vaateesta joka johtuu kuljetusvauriosta, virheellisestä toimituksesta tai vaurioituneesta tuotteesta.

Jos asiakas palauttaa tuotteen ja tämä ei johdu tuotevirheestä tai valmispiippu-123.comin virheestä, rahdin maksaa toimituskustannuksen ja toimituksenaikaisesta riskistä. 

Peruutusoikeus/avoin kauppa

Tuotteet kuuluvat etämyyntisäännöstön piiriin ja henkilöasiakkaana sinulla on 14 päivän peruutusoikeus ilman syytä alkaen siitä kun lähetys on kuitattu vastaanotetuksi. Tietysti voit avata pakkauksen tarkistaaksesi tuotteet mutta tuotteet tulee toimittaa alkuperäiskuntoisena ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuote tulee olla ennallaan ts. alkuperäisessä kunnossa ja vaurioitumaton.

Muista että kun käytät tätä peruutusoikeutta tai avointa kauppaa sinun tulee maksaa palautusrahti !

Kun haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ota yhteyttä meihin info@valmispiippu-123.comiin.

Palautuksia jotka lähetetään vastaanottaja maksaa/postiennakolla ei lunasteta.

Paluutusoikeutta ei ole sellaisesta tuotteesta jota on erityisesti tilattu, valmistettu tai lyhennetty asiakkaalle. Toimituksesta jota ei ole lunastettu vaan palautuu valmispiippu-123.comille veloitetaan rahti omakustannushintaan sekä hallinnointipalkkio, tällä hetkellä 25€ + Alv kattaakseen käsittelystä aiheutuneet kulut.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu palautuksena kortille jos tilaus on maksettu kortilla. Muuten maksu palautetaan ilmoittamallesi pankkitilille viimeistään 20 päivän sisällä.

Takuu/reklamaatioiden käsittely

Valmispiippu-123.com soveltaa kuluttajasuojalakia reklamaatioiden käsittelyissä, tuotetakuu on 10-25 vuotta tuotteille, tarkista verkkokaupastamme. Takuu käsittää virheellisyyksiä osissa joita voidaan katsoa johtuvan tuotannostamme tai varastoinnstamme. Valmispiippu-123.com vastaa jälleentoimituksesta virheelliseksi todetusta osasta, mutta ei vastaa epäsopivasta osasta, toimituksen viivästymisestä, keskeytyksestä, lisätyöstä tai muusta taloudellisesta vahingosta. Palautuksen syynä ollessa reklamaatio, mutta mitään vikaa tuotteessa ei voida havaita, siinä tapauksessa veloitetaan rahtikustannukset omakustannushintaan sekä lisäksi käsittelymaksun 25€ plus ALV kattaakseemme asian hallinnointikuluja. 

Valmispiippu-123.com on valmis noudattamaan Kuluttajansuojalautakunnan ehdotuksia mahdollisten erimielisyyksien esiintyessä. Takuu ja reklaamaatio asioissa ota yhteyttä info@valmispiippu-123.com. 

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä annetut tiedot talletetaan järjestelmäämme sellaisella tavalla ettei ne ole ulkopuolisen tahon saatavilla. Emme anna edelleen mitään tietoja joita olet tallentanut, muuten kuin tuotteiden toimittamiseen, tai kun tämä vaaditaan tilauksen käsitteyä varten. Tämä tarkoittaa että emme myy, vuokraa, tai muuten käytä hyväkseen tietoja muuhun tarkoitukseen kuin mihin ne alunperin on annettu.

Asiakkaana sinulla on oikeus henkilötietolain (523/1999) mukaiseen rekisteriotteeseen. Jos tämä tieto on virheellinen, epätäydellinen tai harhaanjohtava voit pyytä tietojen poistamista. Tällöin sinun kannattaa ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun.

Varauksia

Tiedot- ja hintatiedot annetaan nykytietojen perusteella, varaamme kuitenkin oikeuden mahdollisuuden tarkistaa hinta ennen tilauksen toimittamista, tämä koskee myös mahdollisia virheellisiä hintoja, tuotteen loppumisesta tai virheelisten teknisten tietojen, kuvien perusteella tehtävät oikaisut. Tämän ilmetessä voi olla että valmispiippu-123.com joutuu perumaan kaupan ja palauttamaan maksun parhaimmalla tavalla. Tämä voi tapahtua milloin tahansa asioinnin yhteydessä virheen havaitsemisen yhteydessä. Syy virheeseen ilmoitetaan selvästi asiakkaalle kaupan purkamisen yhteydessä.

Rate this page

  • Leave a name and email adress if you wish to be contacted