Yleiset ehdot

Hinnat

Hinnat näytetään euroissa sisältäen ALV:n 24 %.

Emme peri mitään veloitusta laskusta tai korttimaksusta.

Tilaus

Tilatessasi verkkokaupan kautta lähetämme tilausvahvistuksen automaattisesti ja se lähetään sähköpostiin tarkastamatta. Pidämme oikeuden muuttaa tilausvahvistusta myöhemmässä vaiheessa.

Siinä tapauksessa että tilaaja on alle 18 vuotta tulee vanhemman hyväksyntä saada ennen kuin kauppa toteutuu. Tilaus jota tehdään toisen henkilön nimeen ilman tämän hyväksyntää tai sellaisella tavalla että valmispiippu-123.com kärsii taloudellista vahinkoa, ilmoitetaan poliisille.

Maksu

Myynti internetin kautta. Käytämme Aydenin maksujärjestelmää varmalla salauksella pankkisalauksen tapaan, tämä mahdollistaa maksun Visa ja MasterCard korteilla tai pankkimaksulla tai PayPalia käyttäen. Tilitietojasi lähetetään suoraan pankkiisi eikä niitä voi ulkopuolinen saada haltuunsa. Myynti debit-/luottokortilla maksettaessa nämä ehdot tulevat voimaan heti kun korttimaksu on hyväksytty. Mitään lisämaksua ei tule korttimaksusta. Ayden täyttää PCI-DSS määrittelyt ja sillä on korkein PCI-sertifiointi Level 1.

Rahti

Tuotteet toimitetaan Saksan tehtaalta. Tilauksen koosta rippuen toimitus tapahtuu pakettiautolla tai lavalla kuorma-autolla.

Kun tilauksen arvo on alle 349€ rahti on 19,50€ sisältäen ALV. Tilauksen arvon olevan alle 700€ rahti on 45€. Yli 700€ tilauksille rahti on ilmainen.

Toimitusaika

Toimitusaika tilatuille tuotteille, katso "tuotetiedot" kyseiseltä tuotteelta.

Kuljetusvauriot

Valmispiippu-123.com vastaa toimituksesta asiakkaalle. Tämä vastuu kattaa kuljetuksen aikana tapahtuneesta tuotteen vauriosta tai tuotteen toimitushäiröstä. 

Huomioi seuraavat seikat vastaanottaessasi toimitusta:

Tarkista mahdollisia näkyviä vaurioita pakkauksessa. Jos tuotteen pakkaus on jollain tavalla vaurioitunut tämän tulee merkitä rahtikirjaan ennen tavaran kuittausta ja ilmoittettava suoraan valmispiippu-123.com:iin.

Piilossa olevat kuljetusvauriot ilmoitetaan asiakaspalveluun viipymättä kuitenkin 7 päivän sisällä vastaanototsta. Tarkoittaen kuljetusvaurioita joita ei voinut todeta tuotteen vastaanottovaiheessa. Tee tämän lähettämällä sähköpostin info@valmispiippu-123.com osoitteeseen tai soittamalla numeroon 040 6855 598.

Valmispiippu-123.com ei vastaa sellaisesta vauriosta tai vaateesta joka johtuu kuljetusvauriosta, virheellisestä toimituksesta tai vaurioituneesta tuotteesta.

Jos asiakas palauttaa tuotteen ja tämä ei johdu tuotevirheestä tai valmispiippu-123.comin virheestä, rahdin maksaa toimituskustannuksen ja toimituksenaikaisesta riskistä. 

Peruutusoikeus/avoin kauppa

Tuotteet kuuluvat etämyyntisäännöstön piiriin ja henkilöasiakkaana sinulla on 14 päivän peruutusoikeus ilman syytä alkaen kun ne ovat kuitattuja vastaanotetuksi. Hyväksymme 14 päivän peruutusoikeutta. Tietysti voit avata pakkauksen tarkistaaksesi tuotteen, mutta tuotet tulee toimittaa alkuperäiskuntoisena ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautuksina hyväksymme ainoastaa toimituksia perille asti.

Muista että kun käytät tätä peruutusoikeutta tai avointa kauppaa sinun tulee maksaa paluutusahdin ja otat paluutusriskin.

Kun haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ota yhteyttä meihin info@valmispiippu-123.comiin.

Tuote tulee olla ennallaan ts. alkuperäisessä kunnossa ja vaurioitumaton.

Palautuksia jotka lähetetään vastaanottaja maksaa/postiennakolla ei lunasteta.

Paluutusoikeutta ei ole sellaisesta tuotteesta jota on erityisesti tilattu, valmistettu tai lyhennetty asiakkaalle. Toimituksesta jota ei ole lunastettu vaan palautuu valmispiippu-123.comille veloitetaan rahti omakustannushintaan sekä hallinnointipalkkio, tällä hetkellä 25€ + Alv kattaakseen käsittelystä aiheutuneet kulut.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu palautuksena kortille jos tilaus on maksettu kortilla. Muuten maksu palautetaan ilmoittamallesi pankkitilille viimeistään 20 päivän sisällä.

Takuu/reklamaatioiden käsittely

Valmispiippu-123.com soveltaa kuluttajasuojalakia reklamaatioiden käsittelyissä, tuotetakuu on 10-25 vuotta tuotteille, tarkista verkkokaupastamme. Takuu käsittää virheellisyyksiä osissa joita voidaan katsoa johtuvan tuotannostamme tai varastoinnstamme. Valmispiippu-123.com vastaa jälleentoimituksesta virheelliseksi todetusta osasta, mutta ei vastaa epäsopivasta osasta, toimituksen viivästymisestä, keskeytyksestä, lisätyöstä tai muusta taloudellisesta vahingosta. Palautuksen syynä ollessa reklamaatio, mutta mitään vikaa tuotteessa ei voida havaita, siinä tapauksessa veloitetaan rahtikustannukset omakustannushintaan sekä lisäksi käsittelymaksun 25€ plus ALV kattaakseemme asian hallinnointikuluja. 

Valmispiippu-123.com on valmis noudattamaan Kuluttajansuojalautakunnan ehdotuksia mahdollisten erimielisyyksien esiintyessä. Takuu ja reklaamaatio asioissa ota yhteyttä info@valmispiippu-123.com. 

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä annetut tiedot talletetaan järjestelmäämme sellaisella tavalla ettei ne ole ulkopuolisen tahon saatavilla. Emme anna edelleen mitään tietoja joita olet tallentanut, muuten kuin tuotteiden toimittamiseen, tai kun tämä vaaditaan tilauksen käsitteyä varten. Tämä tarkoittaa että emme myy, vuokraa, tai muuten käytä hyväkseen tietoja muuhun tarkoitukseen kuin mihin ne alunperin on annettu.

Asiakkaana sinulla on oikeus henkilötietolain (523/1999) mukaiseen rekisteriotteeseen. Jos tämä tieto on virheellinen, epätäydellinen tai harhaanjohtava voit pyytä tietojen poistamista. Tällöin sinun kannattaa ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun.

Varauksia

Tiedot- ja hintatiedot annetaan nykytietojen perusteella, varaamme kuitenkin oikeuden mahdollisuuden tarkistaa hinta ennen tilauksen toimittamista tämä koskee myös mahdollisia virheellisiä hintoja, tuotteen loppumisesta tai virheelisten teknisten tietojen, kuvien perusteella tehtävät oikaisut. Tämän ilmetessä voi olla että valmispiippu-123.com joutuu perumaan kaupan ja palauttamaan maksun parhaimmalla tavalla. Tämä voi tapahtua milloin tahansa asioinnin yhteydessä virheen havaitsemisen yhteydessä. Syy virheeseen ilmoitetaan selvästi asiakkaalle kaupan purkamisen yhteydessä.

Rate this page

  • Leave a name and email adress if you wish to be contacted