Savupiipun

Tecnovis savupiippun sopii täydellisesti takkaasi

Savupiipun tärkein tehtävä on kuljettaa savukaasut mahdollisimman turvallisesti ulos talosta. Yhtä tärkeää on se, että se sopii takkaan ja sulautuu talon muotoiluun. Valitsemalla Tecnovis savupiippujärjestelmän olet täysin varmalla puolella. Se on niin helppo käsitellä, että asennat takan ja savupiipun saman päivän aikana.

Hyvä ja tiivis savupiippu on erittäin tärkeä paloturvallisuuden kannalta! Tecnovis savupiippujärjestelmä sopii kaikkiin takkoihin ja sen voi asentaa useimpiin taloihin. Tecnovis on CE-merkitty, mikä todistaa että se täyttää EU:n turvallisuusvaatimukset.

Suurin valmispiipuissa, savupiipuissa ja moduulipiipuissa

Olemme Euroopan suurin verkkokauppa, joka on erikoistunut savupiippuihin ja valmispiippuihin. Meiltä saat takuulla laadukkaita valmispiippuja edulliseen hintaan. Opastamme ennen ostoa, ja jos jokin mene pieleen: Ratkaisemme sen!Kaikki moduulipiippumme ovat valmistettu DIN EN 1856-1 standardin mukaisesti ja ne ovat lämpöluokiteltu T600 mukaisesti. Tarjoamme myös joustavan piipun sisälle asennettavan putken savukanavan saneraaukseen, ruostumattomat liitäntäputket, savupiiput, kamiinan ja kiukaan liitosputket sekä paljon muuta.Ostamme suoraan valmistajalta saksassa ja voimme sen vuoksi aina tarjota parasta laatua parhaasen hintaan.

Savupiippun

Moduulipiippumme on valmistettu 0,6 mm ruostumattomasta teräksestä (SS) korkealaatuisella kivivillaeristeellä. Ruostumaton CE-hyväksytty laadukas savupiippu jolla on monta käyttötarkoitusta, sekä uuden asennukseen että saneeraukseen. Täydellinen valinta puu- ja pelletikamiinoihin, erityyppisille biopolttoaine-, öljy- ja kaauskattiloille. Voit asentaa savupiipun sekä sisälle että ulos!

Miksi valmispiipun kannattaa tilata valmispiippu-123.com

  • Asiantuntiamme neuvovat
  • Paras saksalainen laatu
  • Paras hinta
  • Huolto kaupan jälkeen

Tilaa savupiippusi verkossa

Oletko tutustunut valikoimaamme ja tehnyt päätöksen? Tilaa nopeasti ja vaivattomasti savupiipun verkkokaupastamme. Onko kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntiamme neuvoo sinua! Moduulipiippu, liitäntäputket kiukaille ja tulisijoille tai piipun korjaukseen tarvittavat osat, löydät kaiken mitä tarvitset verkkokaupastamme!

Suositumme savupiippumme

Täältä löydät listan suosituistamme savupiipuistamme:
 
Piipunsaneeraus käyttäen savukanavan sisälle asennettavaa joustavan putken on niin helppo asentaa että kiinteistön omistaja joka on kätevä käsistään asentaa sen itse. Tärkeätä tässä on, että asennus tehdään ohjeittemme mukaan ja että tarkastuksen yhteydessä voidaan todeta toimintatavan ja esittää tyyppihyväksyntätodistusta (sisältyy toimitukseen) kun nuohooja koeponnistaa ja hyväksyy asennuksen.

Tecnovis kaksoisputki haponkestävästä teräksestä sileällä sisuksella on hyvin joustava ja sitä voi taivuttaa ilman pelkoa vahingosta tai muodonmuutoksesta putken sisäpuoleella. Saneerausputki on hyväksytty piipunsaneeraukseen tyypihyväksynnällä ja sillä on 10 vuoden materialitakuu.Piipunsaneeraus sisäputkella tarkoittaa että haponkestävä joustava putki asennetaan koko piipun pituudelta. Tämä putki asennetaan yleensä ylhäältä alas. Tulisijan kohdalla avataan työreikä joka on noin 10-20 cm korkeudella ja johon ns. pohjakruunu tehdään muuraamalla. Tila putken ja savukanavan välillä täytetään hiutaletyyppisellä eristeellä (vermikuliitti). Yläpäässä asennetaan asennuspelti ja tämän suhteellisen helpon korjauksen voi tehdä itse.

Rate this page

  • Leave a name and email adress if you wish to be contacted