Vaihdot ja palautukset

Kachelpijpen ruilen of terugsturen

Kun tilaat valmispiippu-123.com verkkokaupasta sovellamme etämyynti ja kotimyyntilakia. Asiakkaana tämä tarkoittaa 14 päivän peruutusturvaa. Jos näin on, voit täyttää ja lähettää yleismallisen hakemuksen peruutusturvan käyttämistä varten, tämä löytyy kuluttajaviraston kotisivulta. Peruutusturvan turva-aika alkaa siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Peruutusturva ei kuitenkaan ole voimassa niin sanotuille tilaustuotteille, tarkoittaen tuotteita jotka erityisesti sovelletaan tarkoituksiisi (esim. mittatilaustyönä valmistetut sisähormit)

Kun käytät peruutusturvaa tai avoin kauppa oikeutta vastaat asiakkaana rahtimaksuista jotka koituvat palautuksesta. Saadaksesi täydellisen palautuksen tuotteista, niitten tulee olla muuttumattomana, eli käyttämättömiä ja vahingoittumattomia. Tuotteen tulee myös olla täydellinen, tarkoittaen että vain osa tuotetta ei voida hyväksyä palautuksena. Sinun tulee palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä siitä päivästä, kun olet ilmoittanut käyttäväsi peruutusturvaa.

Palautusmaksuvelvoite

Maksamme – jos olet käyttänyt oikeuttasi palautusturvaan – takaisin sen mitä olet meille maksanut mahdollisimman pian, kuitenkin 14 päivää siitä päivästä, kun meille ilmoitettiin siitä, että haluat perua tilauksen. Jos muuta ei ole sovittu, käytämme saman maksutavan mitä olet käyttänyt tilatessasi. Maksun palautus on kuluton, valmispiippu-123 varaa itselleen oikeuden pidättää maksun palautuksen, kunnes tuote on palautunut tai asiakas osoittaa vakuuttavasti lähettäneensä tuotteen takaisin, riippuen siitä mikä näistä tulee ensin. Saat itse maksaa palautuskulut, kun palautat tuotteen. Palautuskulut vaihtotuotteille on aina kuluton.

Velvollisuutesi on pitää tuote, yhtä hyvässä kunnossa kuten se oli, tullessasi sinulle. Voit toki varovasti avata pakkauksen ja tarkastella tuotetta, mutta saadaksesi täydellisen palautuksen tuote tulee olla käyttämätön ja vahingoittumaton. Jos tuotetta on käytetty, vahingoittunut tai hävitetty palautusoikeutesi raukeaa.

Reklamaatiot

Jos tuote osoittautuu virheelliseksi valmispiippu-123.com sitoutuu ensisijaisesti vaihtaa tämän ja toissijaisesti palauttaa virheellisestä tuotteesta peritty maksu. Tehdäksesi reklamaation virheellisestä tuotteesta otat yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikkiin vaatimuksiin muusta, kun viallisesta tuotteesta, ei vastata. Reklamoitu tuote ja sen pakkaus ei saa käyttää, siirtää tai hävittää käsittelyn aikana. Hyväksytyn reklamaation mukaan omistus tuotteelle siirtyy valmispiippu-123.comille.

Rate this page

  • Leave a name and email adress if you wish to be contacted