Vaihdot ja palautukset

Kachelpijpen ruilen of terugsturen

Tässä kappaleessa esitetty peruuttamis- ja palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita. 

Kun tilaat tuotteita Valmispiippu-123.com verkkokaupasta, sovellamme etämyynti- ja kotimyyntilakia. Asiakkaalle tämä tarkoittaa 14 päivän peruutusoikeutta. 

Jos tuotetta ei ole vielä ehditty lähettää, tilaus voi olla mahdollista peruuttaa. Tämän selvittämiseksi asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos tuote on ehditty jo lähettää, peruuttamisilmoitus on tehtävä 14 vrk kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Voit täyttää ja lähettää yleismallisen hakemuksen peruutusoikeuden käyttämistä varten, tämä löytyy kuluttajaviraston kotisivulta. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Peruutusoikeus ei kuitenkaan ole voimassa niin sanotuille tilaustuotteille, tarkoittaen tuotteita jotka erityisesti sovelletaan tarkoituksiisi (esim. mittatilaustyönä valmistetut sisähormit). Se ei koske myöskään määrämittaan katkaistuja tai leikattuja tuotteita, kuten metreittäin myytäviä putkia, jos putki on katkaistu.

Kun käytät peruutusoikeutta vastaat asiakkaana rahtimaksuista jotka koituvat palautuksesta. Saadaksesi täydellisen palautuksen tuotteista, niiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia. Palautuksen tulee myös olla täydellinen, tarkoittaen että vain osaa tuotetta ei voida hyväksyä palautuksena. 

Palautusmaksuvelvoite

Maksamme – jos olet käyttänyt  palautusoikeutta – takaisin sen mitä olet meille maksanut mahdollisimman pian, kuitenkin 10 päivää siitä päivästä, kun meille ilmoitettiin siitä, että haluat perua tilauksen. Jos muuta ei ole sovittu, käytämme samaa maksutapaa mitä olet käyttänyt tilausta maksaessasi. Maksun palautus on kuluton, Valmispiippu-123 varaa itselleen oikeuden lykätä maksun palaututusta kunnes tuote on palautettu. Asiakas maksaa palautuskulut kun palautat tuotteen. Kuluttajansuojalaki edellyttää, että tuotteen mahdolliset palautuskustannukset kerrotaan asiakkaalle etukäteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautusta.

Velvollisuutesi on pitää tuote yhtä hyvässä kunnossa kuin se oli tullessasi sinulle. Voit toki varovasti avata pakkauksen ja tarkastella tuotetta, mutta saadaksesi täydellisen palautuksen tuote tulee olla käyttämätön ja vahingoittumaton. Jos tuotetta on käytetty, vahingoittunut tai hävitetty, palautusoikeutesi raukeaa.

Reklamaatiot

Jos tuote osoittautuu virheelliseksi valmispiippu-123.com sitoutuu ensisijaisesti vaihtamaan tuotteen ja toissijaisesti palauttamaan virheellisestä tuotteesta perityn maksun. Tehdäksesi reklamaation virheellisestä tuotteesta ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikkia muita vaatimuksia kuin viallisesta tuotteesta ei hyväksytä. Reklamoitu tuotetta ja sen pakkausta ei saa käyttää, siirtää tai hävittää käsittelyn aikana. Hyväksytyn reklamaation mukaan omistus tuotteelle siirtyy valmispiippu-123.comille ja maksamme palatutusrahdin.

 Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön.

Rate this page

  • Leave a name and email adress if you wish to be contacted